Om oss

Vi är en privat klinik som arbetar på uppdrag av Örebro region. Du kan söka oss direkt utan remiss, högkostnadsskydd och frikort gäller

Jag som startade kliniken heter Natalie Morgenstern, leg Fysioterapeut.

Jag tog sjukgymnastexamen vid Luleå universitet 1999.

Vidare har jag utbildat mig under resans gång inom idrotts medicin steg 1+2, OMT steg 1+2, KBT, akupunktur och IMS, ortopediska inlägg, stötvåg, compex och kinesio/dynamic tape. Inom mitt yrke har jag arbetat med olika idrottare utöver klinikjobb, ff a hockey och handboll, jag är nu verksam inom fotboll som fysio för Degerfors IF.

På fritiden resar jag gärna och åker skidor.

Fysiokliniken presenterar här Åsa Svanberg, Leg Sjukgymnast som varit verksam på kliniken sedan 2015. Åsa tog sin sjukgymnastexamen vid Göteborgs universitet 1997.

Åsa är vidare utbildad inom OMT steg 1-3, ultraljudsdiagnostik, Akupunktur, idrottsmedicin, gravid relaterade besvär, tejpning, tens/nmes behandling.

Utöver klinikarbete har Åsa god erfarenhet från ridsport och idrottsmedicin och sedan flera år tillbaka bistår hon idrottare med sin kompetens inom ishockey, BIK Karlskoga och fotboll, Degerfors IF.

På fritiden tillbringar Åsa tid i stallet och ute i naturen.

Emelie Ahlin, Leg Fysioterapeut är vår nya medarbetare som nu anslutit till vårat team på Fysiokliniken.

Emelie tog fysioterapeut examen 2019 vid Mälardalens Universitet.

Därefter är hon vidareutbildad inom Idrottsmedicin och Idrottsnutrition, behandling med NMES, stötvåg, dry-needling och OMT Steg 1. Utöver jobb på kliniken är Emelie fysio och fystränare i RIK Karlskoga.

På fritiden tränar Emelie CrossFit.